Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeftin je i dobar, oboji list i drzi zastitu, sem toga ima u sebi cinka , koji daje biljkama zelenu boju i pospesuje hlorofil.Zasto stavljas Mankogal?
Nije ja sam mislio prve godine kad sam sejao da jeste ali nije,takva bude u ovom periodu..zasticena je ona jos u prvom tretmanu od svega sad cekam za u cvet da je osibam@Paracinac88 Napad lisne rdje ?.
Odličan 5, i ja ga koristim......Jeftin je i dobar, oboji list i drzi zastitu, sem toga ima u sebi cinka , koji daje biljkama zelenu boju i pospesuje hlorofil.
jos koliko dana otprilike po ovakvom vremenu do pocetka cvetanja tj do 2 zastiteAvenue ludaca prva kao i do sada
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Pa ja mislim Avenue da ce sl. nedelje vec morati da se odradi zastita u cvetu. Predprosle godine 10.juna smo je skidali,sad je opasno i mora da se obilazi,cim se vidi gde gde cvet mora da se reagujejos koliko dana otprilike po ovakvom vremenu do pocetka cvetanja tj do 2 zastite
Ako mislis na Mankogal to je fungicid, sto ne bi smeo? nije djubrivo to.Jel se smije prskat u cvatnji? Prošle se godine nešto pisalo da se ne smije na ovom forumu...