Power70
Član
Da li je neko sejao pšenicu aurelija i zemunska rosa sa Instituta Zemun polje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se steknu adekvatni uslovi mozda i krajem sledece nedelje.Kad planirate da počnete sa setvom?
Imao sam Anapurnu i odlicna je bilaHvala ti milovane, imao i ostale LG sorte?
Ponedeljak.Kad planirate da počnete sa setvom?
Sinisa samo sa yuntom.Da li uzeti seme sa Đunta Kvartom (Yunta Quatro) ili Labradorom (Lamardor) ?
Kakva su iskustva?
Nije bahato nego kad jednom naje..s vise se ne kockas.Godina je duga a popravnog nema....Cvejka, samo bahato jel' da?
Mek Baj(u)kov, mislim da tu nema neke tajne. Bar kod mene nema. Posejem Avenue i pratim situejšn. Prihrana pred kišu, protivu bolesti po potrebi. Regulator nepotreban. Kombajn je sa lakoćom ovrše i ne možeš se čudom načuditi odakle nateče lep prinos (na oko deluje trcava).
Moje razmisljanje je ovako. Kad razbacis ureu krajem septembra ona se pet meseci spira i u martu je nema nigde. Sto se tice kukuruza kad prehranu uradis u pripremi sledecih pet meseci tj. do septembra biljka je koristi. Po meni ako treba azota u jesen razbacati NP20 20 pogotovo sto sa MAPom koji vecina koristi bacimo fosfora i vise nego sto treba.Coci064 stvarno ne znam na koju dubinu će taj azot da ode ako bude kiše. To je neki početni azot za lakše i bolje bokorenje i rast. U ostalom napisao sam da će na proleće ići dve prihrane. A sad ti meni objasni da ako prilikom pripreme zemljišta razbacaš svu količinu azota za kukuruz gde ode sav taj azot ako bude kišno proleće?