Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas zbog ovoga i kisa koje umeju da ujebu stvar, a to rade poslednjih godina, sam uzeo ove Apilco za seme...dvoumio sam se izmedju Alcantare i Apilca i eto uzeo ovo drugo...da li neko zna koja je razlika izmedju ove dve sorte? Inace primetio sam da je ovo srednje rana sorta, LG nema kasne sorte, zasto?Lg je dobar zbog Hektolitra a i curi valjano,ne smeta kisa toliko koliko ostalima u zetvi,kod mene za sad No1.
Na koju dubinu ce zavrsiti taj azot bacen u jesen ako bude zima sa puno padavina?Ja ove godine pored Solehia ubacujem Alcantaru. Obe su srednje rane i sa osjem. Planiram da pred setvu razbacam 150kg/ha MAP-a i 100 kg/ha uree. A na proleće u prvu prihranu 200 kg/ha uree i u drugoj još 150 kg/ha KAN-a. Naravno sve uz dve zaštite. Obe idu na istu parcelu, za obe ću isto da uradim i obe će imati iste vremenske uslove pa da vidimo koja će biti bolja.
Meni je Apilco ove godine bio najboljiKakva su iskuatva sa Apilco psenicom. Sejati njega ili anapurnu? Prvi put bi probao LG.
Hvala ti milovane, imao i ostale LG sorte?Meni je Apilco ove godine bio najbolji