Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristan savetKod nas na tržištu postoji Sekator i Sekator plus, zato sam napomenuo da UVEK treba pročitati uputstvo za bilo koji preparat.
Sta moze da bude? Pa nije prvi put da bude mraz u Aprilu, bilo je i krajem aprila.Mom rodjaku je izmrzao rasad lubenice 15maja 2005 kada sam dosao iz vojske i to u prikolici natovern.Desava se da bude slana i u maju u dolinama.Prosle godine sam prskao palasom u martu jednom usluzno, bilo je hladno ja sam mu rekao nemoj ali on je hteo i bilo je uspesno 100%.Otrov je to, dovoljno je 3-4 dana da otruje travu ali susenje iste ce biti sporije jer kada je 25 C onda to izgori za 10dana ovako ce krajem meseca da uvene polako .Ja sam takodje oprskao pre 5-6 dana ali bilo je 4 dana preko 20C ko zna kakav ce April biti, mraz moze da se desi tokom celog meseca u to sam siguran.Sekator po uputstvu ide do pojave zastavice. Odradio sam u srijedu tako da je 4 dana imala normalno vrijeme e sad sto ce sutra bit minus sta da radim valjda je dovoljno 100 tinjak sati da ne dodje do velikog belaja
Godinam u nazad koristim najeftiniju varijantu, Metmark + Prizma i nista vise!
Ja sam uzeo Presing to je isto, neznam koje ti kolicine trebaju mogu da se raspitam je l ima jos. Bilo kome ako treba nesto moze da pita jer kod nas ima ponekad neki prepart koji nema svuda.Znaci mogu svakom da izadjem u susret ako nesto treba.Gde nabavljate Prizmu? Ja pokušao ali nisam uspeo da nađem ni jedan preparat sa propikonazolom a da mu nije istekao rok trajanja.
Pardon, Milovane, danas pogledao i vidim da je Prizma placena 2200 din 1 lit.Toliko izadje i Duet ultra
Mislim da prizma izadje oko 1000-1100 din po ha