Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako imaš dovoljno gusti sklop, možda ti se posreći pa nećeš uopće trebati špricati.Ja neznam ni da li ću prskati herbicidom, gledam i tražim travu ali je nenalazim, će sačekam još malo.
Kako ce joj biti u sredu kada padne sneg ili u cetvrtak na -2. Bice fitotoksije. Ja ne prskam vise tako rano prosle godine nije bilo dobro.Jučerašnji tretman Lancelot Super, Magis+ Moxa
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Dali bila kisa jutrosNeće se ništa raditi do vikenda sigurno...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
samo neka pada lako cemo prskati kasnije...nece bolest na 10stepena i u kisi sigurno a tek ne kad je udari minus jutarnji sto javljaju...a i ovo sto compa kazeKakve su prognoze,nece se prskati cele sledece nedelje
pa bar metmark stavi,ako je nesto jeftino onda je on oko 200din mozda malo skuplji gde kako,bar pola kesice a kesica ide na hektarJa neznam ni da li ću prskati herbicidom, gledam i tražim travu ali je nenalazim, će sačekam još malo.
Mozes Lanselotom slobodno da ponovis.@Dragan18 Jel bi taj Lancelot mogao da se koristi nakon npr Tezis i slicnih herbicida ?.Mislim pod uslovom da ovi drugi ne uspeju ,dal smem ponoviti Lancelotom.
Svaka čast. Mada rekao si u 7 a krenula je i ranije...Dali bila kisa jutros
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока