milan11
Član
To je medju kasnijim rokovima setve i opet nije dobro.. Ne zna covek kako da joj ugodi..Sejana je 20-21 oktobra,ali je dosta bujna,bas je "fasovala"
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je medju kasnijim rokovima setve i opet nije dobro.. Ne zna covek kako da joj ugodi..Sejana je 20-21 oktobra,ali je dosta bujna,bas je "fasovala"
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Ako si tek sad bacio UREU mislim da ti je rano 10 marta za KAN.. Ja planiram AN sad krajem februara pa KAN tek krajem marta. U isto vreme krajem marta ce KAN ici i na parcele gde sam bacio UREU pre 2 nedelje.u sredu prihranio bacio urea 150 kg, tamo do 10 marta cu ici i kanom, posto sam skoro kupio kembridz valjak, da li bi bio problem ako bi povaljao sa njim tamo pocetkom marta?
Meni je tada njiva u martu bila crna, koliko se pšenica izgubila. I kao i tebe, rekord koji nisam još dostigao.2017. U martu je bio mraz -17C,u sortimentu sam imao Ingenio,Anapurnu i Solehio. Sve 3 sorte posle tog mraza su izgledale kao da su radjene totalom,ali ipak sam te godine imao najbolji prosecan rod psenice od kad se bavim poljoprivredom.
A putem jedva jugic da moze proci...Evo ga
Gesendet von iPhone mit Tapatalk