Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tu ti je jedan problem drugi što obično ne znamo što zemlji treba, bar kod mene dok nisam ovirno napravio analize nekih zemlji. Radim godinama manje više jednako i uvijek je dobro, ali... Ja znam da kod nas treba kalcizacija i radim ju malo po malo, no moram to primjeniti na sve površine, naime poslije analize se pokazalo da imam fosfora i kalija u zalihi za 5 godina, ali je nedostupan. Na 4,5-5 ph fosfor je oko 75% blokiran biljci. Kažem to zato jer većina nas baca napamet, tako i ja po nekoj formuli koja manje više uspije, ali to nije rješenje...Po meni parcele u kondiciji ce bez problema podneti jednu godinu bez osnovnog djubrenja, recimo da ce prinos biti umanjen mozda malo vise nego sto bi to djubrivo kostalo, ali vec posle par godina neprimenjivanja osnovnog djubriva verujem da bi prinosi nastavili da opadaju.. Nisam nesto strucan ali to mi deluje kao razuman sled dogadjaja..
9 tona.Koliko stane u bunker u tom clasu , 15 tona?
А шта, аренда се не рачуна ако смо на тој зељми сејали пшеницу....Ето ти моја рачуница за 3,3т/кј на оној њиви ди сам снимао рад....у минусу на тој њиви преко 70 евра/кј...јес посао у мајчину....да сам којим случајем радио са мојим семеном, био бих на нулици, овако пушиона...Zašto računaš i arendu i porez
Док се год не буде пшеница плаћала по квалитету, све ово је узалудно радити...када почну да плаћају квалитете, ово се исплати, као што си рекао браћала....Odrađen ogled sa bacillomixom, ko nije gledao na YT, evo ovde...
Ta arenda ako je racunas na svoju zemlju i te pare idu u tvoj dzep a ne u moj a ako placas arendu onda ne placas porez,odvodnjavanje i ostale kerefekeА шта, аренда се не рачуна ако смо на тој зељми сејали пшеницу....Ето ти моја рачуница за 3,3т/кј на оној њиви ди сам снимао рад....у минусу на тој њиви преко 70 евра/кј...јес посао у мајчину....да сам којим случајем радио са мојим семеном, био бих на нулици, овако пушиона...
Moze li u inbox ,gde ima da se nabavi yunta??Seme spremno za novu sezonu zasticeno junta kvatrom .