Ne znam ni ja,mislis da se ne isplati svoju osenicu selektirati,zbog cene merkantilne?Не знам а што?
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam ni ja,mislis da se ne isplati svoju osenicu selektirati,zbog cene merkantilne?Не знам а што?
Šta bi preporucili od ns semena, cini mi se da ih je u poslednjih par godina konkurencija stranih semena 'pojela'..Čujem juče da će cena pšenice biti kao prošlogodišnja, novosadske sorte oko 40din, strane sorte od 60-70din
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Imamo, ako se nisi snašaoIma li neko Rapsodije na prodaju, do 600kg?
broj 1, nema joj ravne.....Kod nas jos nitko nije sofru skinuo sto se prinosa tice u zadnjih 6 godina pa tako ni u 2021.
Neznnam kako financijski stojite ali npr kombinacija rotodrljace sa sijacicom odlicno kod nas napravi oism ako nije neki tezak oblik zenljista da ni rotodrljaca ne moze nista napravitiMi što smo utanjirali pre kiše a nismo posejali možemo sve iz početka . Saliveno čudo jedno...
Bas smo imali razne uvjete bolesti, slabo busanje radi kasne sjetve pa presjecanje nalivanja radi temperature.... uvijek je dala maximum naspram drugih sorti. Jedina mana po meni mimo proteina sto je sklona proklijavanju ako dobije silu kise u zetvi nekoliko puta. To nam se zadnji dan dogodoilo proklijala 10 posto a stojala, mislim da je bilo prije 3 4 godine kad su one silne kise u zetvi pale. Doduse da sam imao, konbajn ne bi bilo to upitno i srecom da je samo 5 jutara takvog zita bilobroj 1, nema joj ravne.....