Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al se duplo lakse vrse avenueSejem ja NS Zvezdanu na pola povrsine a drugu polovinu Avenu, prinosi su im slicni, mozda za nijansu Avenu bolji.
Дали неко?И у којој количини људи сеју НС Жита....Ја у задњих 10 год само Нс-40...и сваке год али сваке избегнем једну заштиту (од болести дали прву или другу)Ове год то је била друга...?
Ne sejem mnogo, ali treba moju da prodam za 25 din a da kupim semensku za 65 -70 din,mnogo mi je, rizikovao bih pa kako budeKod nas par njih seje tako, imaju solidne prinose.
zadnjih 20 godina uključujući i ovu ništa selektriano ništa zaprašeno znači kako je iz kombajna u prikolicu došlo tako iz prikolice u sijačicu ide i uvijek rekordan prinos kao i sjemenska. možda dignem sjetvenu normu za 3 4 5 posto i to je to. Jedino nosim zadnjih godina na analizu smrdljive snjeti ali nije bilo problema nikad.Ostalo mi je jedno 1000kg psenice, da li je neko sejao bez selektiranja, kakva su iskustva, vredi li pokusati posejati, ili prodati pa kupiti originalno seme
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Zapraši ga ipak, kako tako, neki semesan ili slično, da bar ne razmišljaš o glavnici..Ostalo mi je jedno 1000kg psenice, da li je neko sejao bez selektiranja, kakva su iskustva, vredi li pokusati posejati, ili prodati pa kupiti originalno seme
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Jel znas cenu novog semena??Док га селектираш товариш истовариш ако можеш да га продаш боље купи ново семе.