Do Kine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Merio danas u kukuruzu, dubina pukotine oko 40cm.Jel merio neko dubinu pukotine?
Podrivanje ima smisla ako ne izvaljuje veskorpe od zemlje a bojim se da ce to raditi.....Nije za ovu temu, ali da li sada po ovim uslovima ima smisla podrivati strnjike? Znam da je podrivanje ide u susnim godinama, da moze telo da cepa zemlju, ali ovakva je vec pocepana da kazem....je l ima neko iskustva? Imam neke problematince parcele, pluzne djonove, stoji voda na doljama itd....pa se razmisljam da platim podrivanje
Pa ides ko poludeo kad imas duplo vitloДанас упрегли зеленка...иде као полудео...принос задовољавајући 46хх/кј...
Ректа јесте, а кантар не лаже.. Радили смо ту њиву која је тачно 2Ха у бруцу или Вам 3.4кј...Nesto mnogo retka psenica za toliki prinos.
Ми смо јуче почели, мале њиве са малим комбајном. Скинули смо били 7кј....овај велики није имо смисла да иде на те мање њиве...а и на неке не би могао ни да оде...Galicije ti krenuo konačno, ja upravo završio..
Puko top.. Prinosi zadovoljavajuće ali ne kao ovde na forumu štose može pročitati.. Imao sam do danas prosek 45 meteri ali su mi današnje parcele oborile prosek... Opet, nije loše, kako se drugim usevima piše..
Kako curio "debilko" ?Mi smo danas takođe stavili tačku na i i završili žetvu.Somina ništa nisam snimao a hoću da budem YouTube-r.