Zmaj moze kipovati u tu prikolicu visoku ?.To je to... Za kraj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zmaj moze kipovati u tu prikolicu visoku ?.To je to... Za kraj...
Ma ne može , to je za claas-a..Zmaj moze kipovati u tu prikolicu visoku ?.
Ovo je uvrtina, inače samo tanjirača i olt sejalica za tanjiračom bez drugih prohoda nakon setve.Ala je ovde neravno
Kakav je bio apilco? Kod nas u selu se nije proslavio, par njih razočarano, ni za seme ga nije ostavilo.Zavrsena zetva kod mene...u setvenoj strukturi sam imao Aveniju i za probu par jutara Apilco...prinos od 3700-4500 kg/kj...djubrenje u jesen-180 kg 16;16;16 + 50 kg ureje po kj,predusev kukuruz...prva prihrana AN 120 kg/kj...druga prihrana Yara Sulfan 100 kg/kj...dva tretmana(fungi,herbi i insekt).
Nisam merio,odokativno 4100-4200 kg/kjKakav je bio apilco? Kod nas u selu se nije proslavio, par njih razočarano, ni za seme ga nije ostavilo.
Џаба све то, када се на крају деси то што се деси и она подбаци уз сву агротехнику....Galicije, od tebe sam više očekivao, Sa onim velikim traktorom, tanjiračum, zelenim kombajnom... trebalo je biti bar 50 po kj