Peet
Član
Kako znas?Ne izgledaju ništa specijalno ali curi lepo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako znas?Ne izgledaju ništa specijalno ali curi lepo.
Realno, bilo je konkursa za navodnjavanje koliko hoces. Ko god je hteo kupio je tifon i agregat. U susedno selo je stiglo preko 30ak tifona.Sutra ce nam ministar reći, dao sam vam subvencije za navodnjavanje a vi necete
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
29.10. I breg i rit, drugaru sam sejao 05.11 obe njiveOd kog datuma setva? I da li breg ili rit?
Jesmo se razumeli Sremac nego sam se setio ovoga i napisao za caleta mogParaćinac jes ti siguran da smo se razumeli o kakvom blagosiljanje se radi? Molitva nema veze sa tim, osim što prvo moraš dosta da moliš da ti "da"..
Kome si uspeo prodati tel-kel?I ja skinuo moju tablu od 1.4kj. Rodila 5280kg nepoznate vlage i primesa.
Toga je bilo i kod nas ni meni nije jasno zasto.mi
Nije ništa gorelo. U centru su biljke potpuno uništene, a prema rubu te oaze ima malo većih biljaka koje su potpuno crne, a zatim mešavina zdravih i crnih biljaka. Kao da je u jednoj tački izbila neka bolest i onda se proširila u krugu prečnika oko 1 metar. Najviše je bilo takvih oaza na njivi gde je bila dugogodišnja livada.
Nije za ovu temu, ali da li sada po ovim uslovima ima smisla podrivati strnjike? Znam da je podrivanje ide u susnim godinama, da moze telo da cepa zemlju, ali ovakva je vec pocepana da kazem....je l ima neko iskustva? Imam neke problematince parcele, pluzne djonove, stoji voda na doljama itd....pa se razmisljam da platim podrivanje