Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Desna bi trebala, tamnije zrno , a to da spada u tvrdje psenice i kvalitetnije u proteinima, ali je dosta sturo zrno i sitno kao da je bila bolesna.Koja bi po vama trebala imati bolji hektolitar ,leva vs desna ?.Leva Solvieg a desna NS40S.
Tu za kolicinu poslije apaca je dosao sofru na prvo mjesto , odnosno prosle godine je montecristo bio bolji od sofru , ove godine su podjednaki.i kod mene gotovo, sofru s sijao prvi put, i pokazao se odlično.... prinos 5-5,5t na jutro, a zadnja njiva 4500m2 dala je točno 5t.....za nepovjerovati..... iskreno, kad su ljudi ovdje pisali da prebacuju 5t, nisam vjerovao, jer do sada, max sam imao 4t na jutro, i to možda 3-4 puta u 20god.....
Ima i kod nas u sremu losih zita, ima i dobrih ja vrsem usluzno pa sam ovro svasta. Negde nemozes mrdnuti koliko ima zita a ima gazda gde je dovoljna i mala kiperka za 1hektar.Јесте ли приметили да се ми у Банату генерално нисмо прославили са приносима (у односу на Сремце)..... или сам са ја у неком свом трипу?
Koliko su ostale sorte curile a koliko sofru?Kod nas su sve sorte podbacile, sem Solehija i Sofrua koji je ubio sa prinosom ove godine.