Oproštaj i poslednji pozdrav članu Petru

Eto i ja zelim Petru brzi oporavak, imam sina slicnih godina suosecam se sa porodicom.

Žeim Petru brz oporavak i da se što pre vrati kući. Ako treba bilo kakva pomoć oko prolećnih radova ili nečeg drugog slobodno mi javite, rado ću pomoći.

Petru želim što brži oporavak, a porodici snage da izbori sa nastalom situacijom. Posao je poslednje na šta treba trenutno da misli ( iako je to nemoguće), sve će se dobro završiti i poraditi, nažalost iz iskustva znam.

Petru,želim da se što pre oporaviš,i vratiš među nas na forum :osmeh:

hvala vam svima koji se nudite da pomognete oko zemlje.....mada ako se ove godine ne obradi sva zemlja,nece joj nista faliti,imamo mi coveka koji ce da radi koliko bude mogao a ako ne postigne sam naci ce se jos jedan da pomogne!!!Evo i da vam javim da je petru sutra operacija umesto u petak ,nadam se da ce biti ok,a operacijama nikad kraja......

hvala vam svima koji se nudite da pomognete oko zemlje.....mada ako se ove godine ne obradi sva zemlja,nece joj nista faliti,imamo mi coveka koji ce da radi koliko bude mogao a ako ne postigne sam naci ce se jos jedan da pomogne!!!Evo i da vam javim da je petru sutra operacija umesto u petak ,nadam se da ce biti ok,a operacijama nikad kraja......

Ako pomeraju u napred znači da dobro zaceljuju prošli zahvati.Pozdravite ga u ime svih forumaša.

Poštovane kolege pre sat vremena sam razgovarao sa Petrom , sve vas je puno pozdravio zahvalio se na podršci i poželeo lep provod sutra na Institutu Zemun polje .
Jako mu je žao što sutra ne može biti na zbornom mestu.

Ako je moguc oporavak bez posledica,e takav oporavak zelim Petru! Brz,sto manje bolan i bez posledica! Znam kako je kad nastradas i sam sam nastradao pa mi je tako 19 februar datum za jos jedan rodjendan. Par cm me delilo da postanem paraplegicar. Ljudi cuvajmo sebe i sve oko sebe,jer samo se jednom gresi. Ovo su nam samo opomene.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh