zombie_666
Banned
Ti ljekari su zaslužili da idu na vješala...da je država državom tako bi i bilo, i to negdje na trgu, u javnosti, da sav svijet gleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
samo tako pa nek se misliPratim temu pa se moram još malo uključiti. Ti i takvi doktori su naš proizvod, da sad ne idem u širinu. Život mi je bio ugrožen, 2 operacije u mjesec dana i šta da mu ponudim, koliko. Da mu prepišem sve što sam steko jer meni život vrijedi i više od svega toga.
Suptilno sam poslao poruku (oni su inteligentni pa su shvatili) nema mene = nema tebe. Inače nisam takav tip ali takve situacije i ponašanja sve mjenjaju. Poslije svega sam ga častio Chivasom, što smatram kao da smo popili piće u kafiću a ne mitom.
Ili im je naređeno da ne talasaju vodu pred izboreMislim da nije,a pratio sam 90% emisije...Mislim da je cekao ministra Petrovica pa da ubaci Petrovu pricu u celokupnu tmurnu situaciju oko poljoprivrede,zdravstvenog osiguranja,itd...Ali Petrovic nije dosao zato sto nema sta novo da kaze dok ne izadju uredbe,mozda sledece nedelje?!