prnjavor3
Član
nikola VUK je u potpuno u pravu što se tiče kritike na račun moderatora jer mnogo puta se desi da mnogi neznaju a pomogli bi i tako pomoć izostane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola Vuk i ostalima koji kritikujete moderatore imam nešto da kažem.Prvi koji su objavili vest o Petrovoj tragediji bili su moderatori u temi Tužna vest i to istog dana kada se nesreća i dogodila ako niste pročitali niko drugi vam nije kriv do vas samih.Petar ima i uvek je imao podršku svih nas.
tačno da je objavljena odmah ali je bogami u početku bio slab odaziv,ja sam samo mislio na to da bi rekcija članova bila puno brža.U Petrovom slučaju je dobro prošlo ali ovo nije zadnja (nažalost) nesreća koja će da se dogodi jednom od nas tako da bi bilo dolje da ta vijesti budu UDARNE na forumu,čim se loguješ da nju izbaci da nemožeš da je nevidiš,a ne dase zagubi među temama.ako sam nekog uvrijedio izvinjavam se nije bilo namijernoNikola Vuk i ostalima koji kritikujete moderatore imam nešto da kažem.Prvi koji su objavili vest o Petrovoj tragediji bili su moderatori u temi Tužna vest i to istog dana kada se nesreća i dogodila ako niste pročitali niko drugi vam nije kriv do vas samih.Petar ima i uvek je imao podršku svih nas.
Nikola Vuk i ostalima koji kritikujete moderatore imam nešto da kažem.Prvi koji su objavili vest o Petrovoj tragediji bili su moderatori u temi Tužna vest i to istog dana kada se nesreća i dogodila ako niste pročitali niko drugi vam nije kriv do vas samih.Petar ima i uvek je imao podršku svih nas.
moze....ali pre toga kod tebe onaj rucak!!!Secas li se?Znači sledeće okupljanje forumaša(barem sa ove stranice) idući mjesec u Lokvama kod Petra i Sofije