Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako nesto mogu da pisu ljudi koji su nazalost plitki i koji nisu upuceni ali eto sta da se radi ima nas svakakvih a evo i informacija za osobe koje su mu slale pp.....prnjavor je COVEK i to sa velikim slovima koji se usudio da dodje i pomogne a ne kao neki sedeli kuci i cekali neku novost da bi iz zabave procitali ljudi ako nemate posla i ne zelite da pomognete ni u kom vidu idite obilazite njive.....OVO STO SAM NAPISALA ODNOSI SE ISKLJUCIVO NA OSOBE KOJE SU DOKONE I KOJE SU PISALE PP treba vas biti sramota i ne daj boze da dozivite ovo sto smo mi pa da vas onda vidim sta biste uradili,i ne daj boze da vas snadje ono sto je nas !!!!!Ostalim clanovima koji su bili uz nas i koji su pomogli na bilo koji nacin i onima koji su poslali bar jednu poruku zelim da se zahvalim jer zahvaljujuci i vasoj podrsci bilo je malo lakse da se preguraju protekli dani!!!POZDRAV ZA SVE ISKRENE I DOBRE LJUDEDragi moji evo i mene nakon 6 dana ponovni koji pišu na ovoj temi znaju gdje sam bio i kojim razlogom ali eto hvala Bogu sve ide nabolje i više od očekivanog u vezi Petrovog oporavka.Ja mislim da je najkritičnije prošlo slijedi dug oporavak al živa je glava.Da je naj gore prošlo je dokaz i da je na zadnjoj operaciji bio dovoljan i jedan donor jer je Petar saniran ja sam otpo jer je malo komplikovanija procedura za donore iz druge države mada bi svedno uzeli da je bilo potrbno a hvala bogu da nije a rekao sam i Sofiji ja sam i dalje na raspolaganju.Na kraju molim članove foruma da mi ne šalju na pp poruke tipa(da sam jeftin ili skup ili koliko sam torbi donio)hvala
e to bi bilo dobro,svaka cast zombie !!!@Petru
Jako mi je žao za sve što se desilo, vjerujte da bih od sveg srca pomogao da mogu!
@Prnjavor
Prijatelju, svaka ti čast što si imao volje, hrabrosti i humanosti da pomogneš čovjeku kojeg je snašla takva nesreća! Molim te samo jedno, javno objavi ko su ti koji su ti pisali takve poruke. Nek se zna ko su na ovom forumu ljudi a ko ne.
i vratio se malo onom svom standardnom temom za razgovor a to je pitanje ko ce sad da obradjuje njive od cele muke i problema njemu je jedino to izgleda problem