Sapatnik
Član
Топола и остала мекана дрва. Нисам знао док ми један крајишник шумар објаснио шта све дрво покупи током развоја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stara bagremova gradja je najgore što testera može da doživi A i cirkular samo cviliUbedljivo najgore za seći je drvo koje je poplava izbacila...
Izgleda primamljivo i , bukvalno je džabe, ne treba ni obarati, samo iseći na manje komade , utovariti i odneti, pritom, a usputno, sjb=**š minimum lanac na testeri, ako ne i nešto drugo...
Takvo drvo je Hirošima i Nagasaki zajedno, za testeru...
Meni komsija sekao staru neku kotarku pre 10 ak god, tj gradju od kotarke staro sigurno 40 god a od cega je nemam.pojma. to je toliko tvrdo da se usija lanac sav crven, a izlecu varnice dok sece. Jedva isekao tu gradju da se lozi muka ziva....Stara bagremova gradja je najgore što testera može da doživi A i cirkular samo cvili
Najbolje je nešto što ima veliku snagu, a malu brzinu Motorka je suviše brza za tu tvrdoću i lanac strada posle dva reza.To znači da voda ne pomaže.
Onda na neku neku brentu sa vodenim hlađenjem, ništa motorka?
Pitam jer i mene to čeka, pa da znam šta činiti.
Danas krenuo lagano...Auu Dobrodole, ala će ms180 da cvili na toj ljutoj/tvrdoj/možda suvoj bagrenovini..
Ja sam drva uzeo u maju, iscepao, složio septembra pokrio suva ko barut, posivela