CetojevicM
Član
Daj opisi postupak kako se bolje ogrijati a manje drva poloziti?Probao ja ali ona ne slusa, digo ruke.
Kako lozi bolje mi klimu da drzi ukljucenu preko dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daj opisi postupak kako se bolje ogrijati a manje drva poloziti?Probao ja ali ona ne slusa, digo ruke.
Kako lozi bolje mi klimu da drzi ukljucenu preko dana
Grešiš drugarBagrem je dobar dok ne pređe debljinu od 15 cm.Posle toga teže gori,to je meko moje iskustvo.
Možda grešim...
Kupiš drva sa što više čvorova, uzmeš sekiru i cepaš. Ugreješ se pošteno a ne potrošiš ni jedne cepanice....Daj opisi postupak kako se bolje ogrijati a manje drva poloziti?
Moguće,imam skoro šest banki ali čovek se uči dok je živ.Grešiš drugar
Kakvo je tvoje lično iskustvo ?Moguće,imam skoro šest banki ali čovek se uči dok je živ.
Ne cekati da skroz pregori i ostane malo zara(tako rade zena i sestra joj) onda uvek drzi temepraturu na 40C, ja ga napunim, otvorim vratanca ispod stakla, lepo se razgori, razbijem zar ubacim ponovo minimum 2 komada, 2 cepanke jednu krupniju jednu manju ili 3 do 4 oblice. Zatvorim cug ne lozim narednih pa sat do dva, digne temepraturu na 50C, zgreje na 24 ili 25C i ugreje vodu u bojler.Daj opisi postupak kako se bolje ogrijati a manje drva poloziti?
Moguce da je tako kako kazes ali ja kupujem svake godine po 2 tone briketa i par kubika drva .do sada sam nio zadovljan briketima sad nisam pa zato se raspitujem za neke kvalitetne.Drva su jeftinija?čudan je sirov bagrem. teško se pali, morao sam da ubacim suvu sitnu bukvu ali kad se razgori podigne vodu na 60 stepeni. mora više drva da se ubaci za razliku od suve bukve i ne daje vatru tj plamen kao bukva ali greje prostor (zračenjem) i vodu. videćemo suv bagrem kad budem probao.
za briket mislim da po ovoj ceni treba da budeš lud da bi ga ložio, preskup sport
Dva pitanja komsija . 1- bez sapurina izguras zimu , 2 - sta ce ti 25 stepeni ? Tolika temperatura nije uopste zdrava .Jbt ja ložim polusirovu topolu i vrbu i gori u kotlu bez problema. E sad, ja kompezujem kvantitetom naspram kvaliteta..
U kotlu je voda 80 stepeni a kući 25.
Kontam ovde neki bi se živi smrzli da nemaju bukvu, bagrem ili neko suvo i tvrdo drvo.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока