Koliko je sad hrast i bukva kod vas na veliko?Pa mora dole, kome treba on je kupio do sada, a zbog dobre cene ljudi nastavili da seku kaa da je mesec avgust, mnogo drva malo kupaca.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je sad hrast i bukva kod vas na veliko?Pa mora dole, kome treba on je kupio do sada, a zbog dobre cene ljudi nastavili da seku kaa da je mesec avgust, mnogo drva malo kupaca.....
Koja je min kolicina po porudzbini?Ove godine smo promenili dobavljača ogreva i grejemo se skoro za dž.Sitan ugalj i prašina po 3.000 rsd/t na kućnu adresu.
Jeste. Ja imam bukvu od prosle godine, hrast od letos, i jasen od oktobra. Ogromna razlika kad se nalozi....Mnogo znaci kada su drva secena sa kvalitetnog mesta (nije mrtvica), secena krajem maja, iscepana jula i slozena da ih greje sunce, kvasi kisa, duva vetar. Pokrivena tek oktobra.
Mnogo dobro gore, vecinom je hrast sa malo cera, nema mnogo pepela, na brzinu se zagreje voda u sisemu
Ja placao letos hrast, oblice na metar, precnik 30+cm 10 000 m3. Jaka cena ali jaka i drva. Sad kapiram da moze da se nadje za 8 do 9 crvenih kubik...Koja je takvog cera/hrasta sada po kubiku??
Muku sam video prosle zime, zajebo me drug trebao da mi doveze 10 m iscepana a on samo 4 dovezao. Drva dovezao juna, bukva, gabar, hrast. Perfektno gorela, medjutim posto odlagao ja morao da se krpim pa kupim 3m desembra, Cerika nikad losija drva nisam mogao da odignem temperaturu iznad 40c i jos me ukrao pola metra najmanje. Onda mi drug doveze 5m tanja drva ali iz dobrog mesta, iznenadjen sam bio kako ona drva gore a secena krajem januara.Jeste. Ja imam bukvu od prosle godine, hrast od letos, i jasen od oktobra. Ogromna razlika kad se nalozi....
Sta je Juna?Muku sam video prosle zime, zajebo me drug trebao da mi doveze 10 m iscepana a on samo 4 dovezao. Drva dovezao juna, bukva, gabar, hrast. Perfektno gorela, medjutim posto odlagao ja morao da se krpim pa kupim 3m desembra, Cerika nikad losija drva nisam mogao da odignem temperaturu iznad 40c i jos me ukrao pola metra najmanje. Onda mi drug doveze 5m tanja drva ali iz dobrog mesta, iznenadjen sam bio kako ona drva gore a secena krajem januara.
Ova drva sada samopuckaju, kora im opada pa imam i koru za potrebe da ga usilim, cak i krupna drva i oblice precnika 15cm sa malo zara se razgore