Воли евре као и сви људи. Не знам да ли има незванични ценовник за скраћивање и поједностављење процедуре, мораћу да се распитам.Pa kad ne znaš šta šumar voli
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Воли евре као и сви људи. Не знам да ли има незванични ценовник за скраћивање и поједностављење процедуре, мораћу да се распитам.Pa kad ne znaš šta šumar voli
Pa evrici ,i to najvise ovi na 200.Pa kad ne znaš šta šumar voli
Da nije nas i elektrana bi vam se ugasilaTo i ako nadješ platićeš papreno.
Sušara u Vreocima gotovo i da ne radi, nema sirovine. Sve što se kopa ide za elektrane.
A što naša???Da nije nas i elektrana bi vam se ugasila
Drva obično kupujem u maju najkasnije junu I to bukvu koja stoji na suncu i odlično se prosuši do zime. Bukva je takvo drvo da se relativno brzo prosuši naspram cera, hrasta. Da li je rano za bagrem kupiti ga tad ili je bolje septembar? Nekako mi to kasno i plašim se da ne izvisim, više volim da spremim ranije i ne brinem. Kako je bukva otišla na preko 10000 uveliko se razmišljam da sl zime pređem na bagrem. Neko je od vas pisao da suv bagrem dimi i da bolje gori kad je sirov pa me to buni.Za mene su najbolji bagrem i jasen koji odlicno gori i sirov, jedino bagrem da nije mnogo mator.
Gori bagrem lepo ne briniDrva obično kupujem u maju najkasnije junu I to bukvu koja stoji na suncu i odlično se prosuši do zime. Bukva je takvo drvo da se relativno brzo prosuši naspram cera, hrasta. Da li je rano za bagrem kupiti ga tad ili je bolje septembar? Nekako mi to kasno i plašim se da ne izvisim, više volim da spremim ranije i ne brinem. Kako je bukva otišla na preko 10000 uveliko se razmišljam da sl zime pređem na bagrem. Neko je od vas pisao da suv bagrem dimi i da bolje gori kad je sirov pa me to buni.
8700 sam plaćao oblicu bukve oko 10.06 a poručio sam krajem aprila kad je cena bila ispod 8000 al tad nije imao ko da doveze iz srbije navodno nijedna tura bukve nije stizala. Verujem da su prodavci prodavali na kašičicu jer su znali da će cena ići gore zbog neizvesnosti oko cene gasa. Zato aprila,maja ću preći na bagrem koga kod mene imaОве зиме и са овим ценама има да гори топола и бреза као буква.