markojx
Član
9000 din meter hrast bukva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rade?Ja treba da idem u sumu po jedno 10m3 jasena, iseceno samo tovarim po 4150 din kubik ali me sumar zavlaci vec jedno mesec dana stalno kao zovi sledece nedelje....
Ne, ovaj kod nas u selu....
Може ли тај јасен да се искористи за нешто друго? Имам један у пречнику 95 цм па ми је жао да га касапим за ложење.Ja treba da idem u sumu po jedno 10m3 jasena, iseceno
Jasen je vredan kao tehnicko drvo.Mozes ga iskoristiti tako sto ces ga prodati kao tehnicku gradju. Ili mozes videti s nekom stolarskom radionicom da ti izrade neki komad namestaja. Sve zavisi sta bi ti s njim. Kod nas lokalna stolarska radionica hoce da ti odradi neki deo namestaja ili stolariju u zamenu za tehnicku gradju.Може ли тај јасен да се искористи за нешто друго? Имам један у пречнику 95 цм па ми је жао да га касапим за ложење.
Ovo su tanka drva, metrice debele kao butina i tanje. Nije neka za gradju drva...Od jasena moze da se uradi stepeniste, po meni ima bas lepe sare..
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Sto pre da ne dobije noge.. Pricao sam sa nekim ljudima ozbiljno se spremaju da cuvaju svoje sume ove zime, na ovu cenu metra drva ima da se krade samo tako..Ja treba da idem u sumu po jedno 10m3 jasena, iseceno samo tovarim po 4150 din kubik ali me sumar zavlaci vec jedno mesec dana stalno kao zovi sledece nedelje....
Dok se zavrsi sud izraste nova tura drvaSto pre da ne dobije noge.. Pricao sam sa nekim ljudima ozbiljno se spremaju da cuvaju svoje sume ove zime, na ovu cenu metra drva ima da se krade samo tako..
Ja nemam taj problem, meni posekli sumu pre 5 godina slucaj se samo vuce po sudu sve se zna i ko i kad i kome je prodavano drvo ali sudstvo radi brzinom ranjenog puza a i da stigne konacna presuda ne moze da se naplati nema covek nista..
Tako ce i biti na kraju..Dok se zavrsi sud izraste nova tura drva