Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko si do tada trošio bukve a koliko si lipe uzeo?Ja sam se pre 10 god zahebo sa lipom samo tako, bili neki na vasaru u Zablju, prodaju povoljno lipu, reko aj da uzmem, em mi zakinuli na metrima em sam u sred zime kupovao bukvu, i testerio po cicoj zimi i vejavici, necu zaboraviti tu jebadu dok sam ziv, lipu ni dzabe ne bih uzeo, bolja je i topola od nje
To ćeš teško da nađeš. Sušara u Vreocima sad za 7 dana osuši koliko je pre samo godinu dana sušila za dan.Da li neko ima informaciju o sušenoj Kolubari-Vreoci
Da li je ima na tržištu ?
Što bi se zezao kad mi već ljudi seku i cepaju,cepaju normalno i ćao zdravo.Pa ako ti je krupnije ti ga precepi na pola, šta je tu problem.
Bukve sam trosio oko 10 m kubnih, a lipe kupio 15 kubnih, i u januaru krenuo da kupujem bukvu,vec tada sam spalio svu lipu, vece sranje od drveta nisam videoKoliko si do tada trošio bukve a koliko si lipe uzeo?