MOMOSARIC
Član
Drva bi trebalo kupovati kao zito , kolko kg jusa tolko para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jako los,probaj zalozi sad da ne bude neprijatnih iznenađenje kad zagudi.Jel ima ko iskustva sa ugljem Stanari sa lozenjem u kotao? Nemoguce naci suseni vreoci,pa sam uzeo gore pomenuti.
Koliko je par bagrem tu kod vas i koja kolicina se moze kupiti, naravno i kojeg je precnika? Uzeo bih mozda neku vecu kolicinuZnači istina je ovo za bagrem da gori sirov,to mi je i stric rekao. Lipu sam mislio za prelazni period kad nije jako hladno. Žao mi bre da guram bukvu na plus 10~15 stepeni
Jablan jeste,po 1kg suve materije ima veću kaloriju od bukve,a Jablan je jelte vrsta Topole.Ali zato po složenom m3 je daleko ispod pa se zato ne isplati za ogrev.Npr od belogoričnih drva ako se gleda kalorija po 1kg opet iznenadjenje u vidu Breze.Kome se isplati da gleda po 1kg.Topola bas i nije nesto kaloricna.
Tacno tako,vidi se u pozadini slike gomila ispresecanih.Cena kikindjanske prikolice panjeva(u sumi) 2500din.Od topole su jako dobri panjevi,preko 40 50 cm u precniku.puni cvora,ne daju se cepati,neki se moraju i raspilati ali ko ima vece loziste nije problem.dosta dobro drze vatru a bili su jeftiniji i od lipe.