Nema nista unutra od zivuljmi, magacin uslovno receno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da hoce.Da li ce u prostoriji zatvorenoj kao soba sa daskama iznad greda biti kondenza ako se stavi lim bez filca?
Lim treba da bude u ulozi rigipsa od prilike.
Ja sam poceo ove jeseni sa ovakvom supom. Naime pao mi zid do komsije koji je njegov, zidan sa blatom visine 1,8 m njegova cigla. Stojalo par dana tako i pitam ja komsiju da ja sazidam zid od maltera betona i armature ali da naslonim supu na zid. Komsija dobar se slozio tako da sam sa dva majstora u nedelju dana podigli pet stopa u zemlju 80 cm gvozddje i nalili beton, onda greda dole betonska sa gvozdjem 25 x 25, ostavili smo 5 stubova, izmedju zidali na celu ciglu sa malterom, nalili stubove beton i gvozdje, i na kraju gore opet greda beton i gvozdje. Svuda armatura 8 ca, visina zida je 2,2 metra a duzina 16 metara, ciglu sam imao i ostalo je, izaslo me materijal i majstori oko 1000 evra. Pola materijal pola ruke. Stavio sam gore plocevine navarene na 12 armaturu u beton na svih pet stubova.Ovako nešto bi meni odgovaralo, 10x6, ili 10x7. Visina 3 metra napred, nazad 2.5.
Pa slazem se sa tim, ali u toj liniji istoj mi je vec letanja kuhinja sa garazom i supom za ogrev ( oko 50 metara) pa onda ide ova supa sto pravim, pa u nastavku stala gde su pre bile krave. Sve streje padaju kod njega bez oluka, tako da i ova ce sa lima kod njega voda da se sliva. E sad gde je tu tacno medja nemam pojma nikad geometar nije to merio a imam 40 godina. Sa ovim komsijom necu imati problem mozda neki sledeci bude pravio....To sto se komsija slozio ne znaci nista ako niste na papir to stavili i overili kod notara.
Pa mogu tako da stavim iz dvorista supu stubove na 3,5 metra pa blagi pad jer mi je zid 2,2 m. Imam drugu supu od senjaka sto sam zatvarao i betonirao gde mi kukuruz 16x5 metara ta mi je visine 4,2 metra taman za sve visoko. Ovo pravim vise za prikolice, drva i radionicu alat....@pexkap nemoj ulaz u supu-binder ispod 3.3m.
Za cas se promeni i bude nisko i za rusa sa obrtacem, sklopiva drljaca-spremac, neke grane na prskalici.
Sta ti kisobran? Moze neka slika ili nacrt?Napravis joj kisobran, ne poskupljune nista a moze lepo da znaci.
Ovako, da ulaz ne bude previse visok i ne navejava.Konacno na mestu stare gotova nova.
Ostaje jos raskrciti sitnice, ponamestati neke police, krndiju skloniti ...
Sve i svemu zadovoljan. Oko 8 sirine,7 dubine i do bindera i nadstresnice oko 3 3-3.4m.
combo list duplicate remover