mirosti
Član
Moj sistem četvorokrilnih vrata sa svim nebi trebao preći 500 evrića.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skupa su vrata koja ima šurak na garaži.Lepo je sve ovo ali su to malo skuplje varijante za vrata supe
Ja treba da pravim skoro istu dimenziju kao Spajki i sve sto sam pitao za rolo kapije su mi rekli da ne moze tako velika kapija iz jednog dela.Rolo sistem Barajevo pravi rolo kapije pozovi ih za cene mislim da bi za tu tvoju izaslo oko 2500€
Kako ne stiti od kise kad je zadrzava , i sve kaplje dole, mozda jos metar od mreze ka unutra bude mokro, isto sam stavljao tu mrezu i bas sam zadovoljan bio ucinkom, namotavao sam letvom od 4m vezanomJa sam stavio mrezu za zasenu, stiti malo od sunca i snega, od kise i vetra ne. Ali evo vec 4 god radi... Ako treba, skinem je za par minuta ali ti treba neko u korpi da je namota.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Kako ti se pokazala prikolica palazoglu?Kod mene stoje vec 5 godina i nema nikakvih ostecenja. Nisam nista "fensi" uradio nego se samo narolaju i kajsevima zavezu gore (stim sto su ovi majsotri stavili samo 2 kajsa a valjalo je bar 3 na razmak od 4 metra,pa ja dodam obicnim kanapom na jos jedno -dva mesta).
Segmentna vrata mogu da se urade al pitanje je isplativosti,dobra su skupa kao otrov al i vrede.Potreban mi je skoro ceo otvor. Za bilo kakve rolo varijante ovo je jako širok otvor i svi bi da ubace jos jedan stub na sredinu. Meni je ovo potrebno samo za zimu,tokom ostatka godine bi bila stalno otvorena. Imam neku varijantu za kliznu ceradu sa zatezačem kao na kamionskoj šlepi. To mi je za sada najbliza opcija.
Segmentna koja idu gore ispod plafona dok su otvorena mi takoreci smetaju jer onda ne mogu na kombajnu otvoriti ni bunker ni poklopac motora a kombajn mi tu provede dosta vremena jer ga u toj šupi premontiravam i spremam za sezonu (jbg. i ja sam komplikovan).Segmentna vrata mogu da se urade al pitanje je isplativosti,dobra su skupa kao otrov al i vrede.
Na prvo kipovanje se iskrivila zadnja greda i prikolica otisla u stranu. Obrazlozenje iz fabrike stigla im tura losih greda pa se svuda po svetu pokrivile. Iz MBV-a normalno priznali reklamaciju,oterali je stavili drugu gredu (dosta deblju od predhodne) udarili jos 2 kosnika i od tada radi normalno. Sto se tice curenja i ostalo tu nikad problema nije bilo,dihtuje vodu bukvalno,ima gume sa svih strana kao kederi na kolima.Kako ti se pokazala prikolica palazoglu?