ikac031 u mom kraju , a verujem da i u tvom. Ljudi najvise veruju majstor Djoki i Djuri pa i Peri nego nekom inzenjeru ili arhitekti. Svi bi zeleli da naprave nesto a da ih ne kosta nista, dok se ti objasnjavas snjima sta je bolje a sta nije , izgubices musteriju. Na ovom forumu njudi oce da iskazuju svoje znanje u svim oblastima , zeljni su dokazivanja , a ne da nesto nauce. Ako budes insistirao da ih nesto naucis onda ce oni poverovati da ih ti mrzis ili zelis da ih prevaris.
Evo mog primera , ja naleteo na neku francusku firmu za pravljenje metalnih konstrukcija , po meni ta firma je jedna od jeftinijih u EU ,jer je sva automatizovana. U trenutku kad sam ja zakacio cene metalnih konstrukcija , javilo se njih nekoliko da mi kazu da bravari u srbiji bez ikakvog atesta i proracuna imaju jeftinije cene. Sto ih je sve demantovao nas kolega talijanu, on mi na meil pustio jednu ponudu neke firme iz erdevika i tu se jasno vidi da su oni daleko skuplji i naravno losiji.
Meni je drago sto si nakacio ove slike hvala ti na trudu kolega gradjevinaru.
- - - - - - - - - -
talijanu Ja sam prosle godine kontaktirao nekoliko firme za drvene resetkaste krovove. Mogu ti slobodno reci da uopste nisu pristupacni sa cenama.
- - - - - - - - - -
Talijanu pogledaj ovu konstrukciju , na 10m raspona izmedju zida i stubova.
Evo mog primera , ja naleteo na neku francusku firmu za pravljenje metalnih konstrukcija , po meni ta firma je jedna od jeftinijih u EU ,jer je sva automatizovana. U trenutku kad sam ja zakacio cene metalnih konstrukcija , javilo se njih nekoliko da mi kazu da bravari u srbiji bez ikakvog atesta i proracuna imaju jeftinije cene. Sto ih je sve demantovao nas kolega talijanu, on mi na meil pustio jednu ponudu neke firme iz erdevika i tu se jasno vidi da su oni daleko skuplji i naravno losiji.
Meni je drago sto si nakacio ove slike hvala ti na trudu kolega gradjevinaru.
- - - - - - - - - -
talijanu Ja sam prosle godine kontaktirao nekoliko firme za drvene resetkaste krovove. Mogu ti slobodno reci da uopste nisu pristupacni sa cenama.
- - - - - - - - - -
Talijanu pogledaj ovu konstrukciju , na 10m raspona izmedju zida i stubova.