Objekti za smeštaj mehanizacije

Da, ali nisam skroz vadio te delove nego zasecem levu i desnu stranu (zeleno) i ispravim parce da legne preko trapeza od table. Lakse mi je bilo nego da vadim celo parce. Kada pogledas odozgo malo ruzno, ali ja sam se samo tad penjao na krov, vise ga ne gledam. Mozes kao i na slici ali ovako je brze.
a3a10406300d0d6ed158310d2a3248a1.jpg

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Da, ali nisam skroz vadio te delove nego zasecem levu i desnu stranu (zeleno) i ispravim parce da legne preko trapeza od table. Lakse mi je bilo nego da vadim celo parce. Kada pogledas odozgo malo ruzno, ali ja sam se samo tad penjao na krov, vise ga ne gledam. Mozes kao i na slici ali ovako je brze.
a3a10406300d0d6ed158310d2a3248a1.jpg

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока
Tako sam i ja kod mene, makaze za lim i gore na licu mesta, ide brzo

Koja dimenzija i debljina cevi? Lim sa ili bez filca? Otprilike ista dimenzija nam je u planu, i to mi deluje kao ok cena.

Zato kad po otpadima dodju cevi druge,trece klase na po par desetina tona ,takvi sto prave supe najvise i pokupe odma.

Treba da betoniram stope gde će biti postavljeni stubovi 120x120. Majstor kaže da stopa bude 60x60x60 cm. Kako da armiram stopu?

Ja sam skoro radio 12x5.5x4 na 6 stubova 80x80x3mm... Stope su 60x60, nisam ih armirao samo sam na ploče navario armature m10 I to zalio u beton i posle zavario stubove na to.

Da sve stope da se spoje temeljnim gredama obavezno, ja sam radio 270m2 a sad radim još 400. Dole smo pleli mrežu od CRB 10mm pa iz te mreže ide stub od armature i na njega se vare anker ploče.

Kod nas je 2 komore od 8x4 panelima pa je ispod betona stavljen stirodur i beton od 15cm, ubacena klima 18 celo leto drzi temepratru 18c.. i ferobeton da bude lakse za odrzavanje, jedino je malo zeznuto u letnjim papucama hodati odmah se okliznes moz vrat slomiti

Gledao sam kod jednog prijatelja radili su konstrukciju 12x7 x4m samo stope bez icega, i sto mi se jos nije svidelo konstrukciju namestili i prati kako ide teren znaci na jednom kraju ulaz 4m na drugom 3.7m u sustini hala prati teren, bez ravnanja terena bez icega

Pa da prati teren onda bi bila ista visina svuda.. Ljudi izvukli pod vagres.
Ja sam izlio stope pod vagres.. Na jednom ćošku stopa ravno sa zemljom a na drugom viri 15-20cm.
Mislim da nema potrebe armirati stope, realno nekada bi ukopali drvene stubove u zemlju i eto šupa.

Nazad
Vrh