cika_jova
Član
jel treba neka dozvola za ovakav objekat ili se vodi kao montazni i ne treba nista ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
amazon
Jel drvena kontrukcija tj. gradja jeftinija od gvozdene kontrukcije ili je bas namenski s nekim razlogom drvo korisceno?
Ako je montazna majstori prenesu alat i rade u Bosni,nista lakse.ja da imam gdje naručiti takvu konstrukciju za te pare po kvadratu odma bih uzeo 100m2.Kod nas ispod 50e m2 nebi ni pričali.Kakva bi procedura bila na granici kad bi konstrukciju kupio u Srbiji?
Ako je montazna majstori prenesu alat i rade u Bosni,nista lakse.
Pricao sam sa drugovim caletom pre par nedelja koji se bavi tim poslom cisto informativno i kaze da dodje 50e/m2 ako se radi hangar od cca 100m2 sa limenim zidovima i kapijama.
Ne znam stvarno,sve zavisi od raspona stubova,visine i sl... mogu Vam dati broj pa da se cujete sa covekom.
To je bas skupo,doduse sem ako je za pokrivanje koriscen panel,onda se cena moze dvostruko popeti ko od sale,ali ako kazes da je rebrasti lim,a cena objekta oko 100e kvadrat,sem ako i plac nije uracunat u tu cenu...Danas sam video objekat dimenzija 20m x 10 m,visina 4 m,metalna konstrukcija,stubovi 150 mm x 150 mm,pokriven rebrastim limom,dole samo nasuto prljavim sljunkom,okolo nije zatvoreno. Kaze kostalo do sad 2 000 000 din.Da li je to prava cena? Meni to nekako puno...
ajde mi pošalji ili izbaci ovde broj(sa pozivnim iz inostranstva)broj od tih majstora,a i raspitaj se kod njh koliko bi bilo da pade kod meneAko je montazna majstori prenesu alat i rade u Bosni,nista lakse.
Pricao sam sa drugovim caletom pre par nedelja koji se bavi tim poslom cisto informativno i kaze da dodje 50e/m2 ako se radi hangar od cca 100m2 sa limenim zidovima i kapijama.
Gotova i moja šupa...
Ili te je slagao ili je dobro naseo,treceg mislim da nema.@igordulic
Ovakav je krov kao kod @MarkoSreta