Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto bi se moralo naglasiti da ce sluziti i u tu svrhu?Imamo plac pored pa cemo videti kako stoje stvari sa spajanjem placeva.Nazalost takav imam komsiluk da mi za sve treba dozvola.Ako ti je plac do kuce onda moze da se radi spajanje parcele i trebalo bi da mozes da radis hangar preko celog placa, ako nije onda jeste samo 60% moze biti pokriveno, a dozvola za gradnju je oko 50 din po m2, plan je 4-8 evra po m2 zavisi od arhitekta, geometar oko 10000 din, ako se prijavljuje hangar za mehanizaciju, a ako se naglasi i za smestaj zitarica onda treba milion papira i za odprilike 400m2 komplet papirologija izadje oko 300000-350000 din...
Dimenzija je 20*9 a izvodjaci su deda, otac i ja... Sve sami radimo jedino kad bude trebala uvala da se radi izmedju ambara i hangara to ce majstor da radi... A cena, zidanje i konstrukcija me izaslo oko 4ooo evra, lim (plasticifirani sa filcom) i kapija ce me izaci oko 3000 evra, uvale, oluci i snegobrani ja mislim da nece vise od 1000 evra da me izadju...
Interesuje me cena cevi nosecih,konstrukcije krovne i lima pokrivnog sve zajedno,ako je moguce...znaci bez kapije i zidanja?