milan11
Član
Da vidis kakva je ludnica u BG, NS je mala maca..Ја сам то завршио, а са чиме ћу се бавити то уопште није битно. На крају радио сам, видео да ми тај начин живота не одговара, не зато што не знам да радим то што радим, већ једноставно ова лудница која је дошла по градовима, то ми не одговара..а право да ти кажем нисам неке ствари могао да прогутам..тако да сам то све лепо напустио, вратио се на своје и сада радим и живим како живим..
Ne znam koji su predmeti na kom faxu ali u istoj zgradi sa mojim faxom u BG su i Arhitektonski i Gradjevinski fakultet i dosta sam se druzio sa tim ljudima i nagledao svega i svacega.. Ne mogu da kazem da je bilo koji ozbiljan fakultet lak, ima laksih i tezih ali to dosta zavisi od samih ljudi i njihovih afiniteta, sta im je lakse a sta teze za razumeti. Misljenja sam da bi Elektrotehnicki fakultet bio vecini najtezi moguci, ali meni bi Pravni ili Ekonomski bili daleko tezi jer to jednostavni nije materija koja mi lezi.. Iz mog ugla, Arhitektonski je najlaksi, a gradjevinski je mozda malo laksi od Elektrotehnickog ali i dalje jako ozbiljan fakultet i zahteva ozbiljno grejanje stolice!! Arhitekte smo stalno zajebavali kako nikad nemaju torbu/ranac vec nose samo one njihove blokove za crtanje ili neke makete i bojice, kao da su krenuli o vrtic I onda tako jedan drugar otvori svoje "blokce za crtanje", sunce ti cega tu sve ima, d'izvinete da se useres od posla da uradis sve ono.. xDArihitekta nema ni upola znanja koliko ima inzenjer, to su cinjenice.Ko zna koji predmeti su na oba faksa, njemu je sve jasno. Prve 2 godine aritekture su malo teze od srednje skole.
EDIT:
Predlog moderatorima da naprave temu (ukoliko ne postoji vec, nisam je video) "Diskusije o fakultetima" i tamo prebace prethodnjih par strana, mozda bude od koristi nekim mladjim poljoprivrednicima koji razmisljaju o visokim skolama