Objekti za smeštaj mehanizacije

Možeš dobiti samo malo sira i splačina.
Od 'investitora' zarade nema. Oni su sa političarima podesili tako da samo oni kupe kajmak..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Inženjer ne zna fensi izraze kao arhitekta ambijentalno osvetljenje, fluidni eksterijer forma i sklad interijera....😁
Alergičan sam na arhitekte i pored toga što ih dosta poznanem itd...
Jao jedan je hteo da saradjuje samnom doduše ja sam se zapričavao podosta, svojevremeno 9e po kvadratu (inače objekat je poveći bruto 1400m2), dobijam projekat gde idu lusteri i prekidači (ne projekat el. instalacija nego samo slikice zbog ambijentalnog osvetljenja 😁), i neku fensi knjigu sa sličicama kako će sve da izgleda.
Ja mu reko dobijam li ja idejni projekat zbog dozvole, aplikaciju kroz CEOP (adaptacija je bila u pitanju) a on ne ali dobijaš koje pločice da staviš, proizvodjač/model i čak koliko kvadrata da staviš buhahahha...

A gde su ti to preneli profesori?
Pišeš o nečemu o čemu ne znaš ništa.
Da bar nešto znaš znao bi da je i arhitekta kao i gradjevinac inženjer. Kao i inženjer mašinstva, elektro tehnike, rudarstva itd.

Jesu li ti to profesori pričali u obliku predavanja na fakultetu u trajanju od jedno 4-5 godina ili negde na nekoj sedeljci jedno veče uz pivce ili rakijicu?

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Ја сам нажалост кратко време имао посла са грађевинским инжењером који није знао шта је типл и разводна кутија. Не директног посла,али смо морали сарађивати,цела 2 дана. И дан данас не знам како је уопште завршио факултет.

Poslednja izmena:
Ko zna da li je i zavrsio.
Imas ljude koji 100 godina stidiranu a na kraju zavrse nesto tipa Megatrend i onda kad ih pitas oni kazu onaj drzavni da su zavrsili.
Био је млад,као има 4-5 година радног искуства. Деловало је као да нема 2 дана,а не 4-5 година. Ал добро,свако се бори за место под сунцем.

Kroz svaku školu i fakultet znaju da se provuku razni. Ali sutra u praksi se sve to vidi. Meni je letos na praksu došla devojka koja završava neku višu građevinsku, a arhitektonski smer. Završna godina, a osnovne stvari ne zna, ni iz arhitekture ni iz gradjevinarstva. Ali što je najveći problem jeste njena totalna nezainteresovanost za projektovanje.

Da li je to po nekom novom pravopisu? Čini mi se da je ranije bilo ispravno i jedno i drugo.
Gde god na faksu je pisalo dipl. Inzenjer saobracaja, na diplomi takodje, i na mojoj i na drugima koje sam vidjao sa FTN. Tako da kapiram da je to isparavno...
Nisam nigde video zvanican dokument sa inzinjerom....

Kroz svaku školu i fakultet znaju da se provuku razni. Ali sutra u praksi se sve to vidi. Meni je letos na praksu došla devojka koja završava neku višu građevinsku, a arhitektonski smer. Završna godina, a osnovne stvari ne zna, ni iz arhitekture ni iz gradjevinarstva. Ali što je najveći problem jeste njena totalna nezainteresovanost za projektovanje.
Danas pod tim razni, su oni retki koji i znaju nesto da urade i naprave....

Nazad
Vrh