Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
9 posto.. Sasvim dovoljno..Mali pad???
Običan lim nema potrebe u trapez, dok kod panela je druga priča, obavezno trapez..Jedno pitanje,cini mi se da srafite na dno lima a ne na trapez, sto tako?
Nije ta, al na mesto nje je ova..Jel' to ona supa, sremac, sto je ljetos nastradala u oluji?
Sljunak cement i 2mreze 50.000dinDa l je realno??
A kako se postavljaju ti plasticni umetci ?.Radio sam u dvije firme, a obje su se, između ostalog, bavile montažom limenih pokrova. U jednoj su vijačili u kanal, a udrugoj u vrh trapeza uz korištenje drvenih odstojnika (u ono vrijeme nije bilo plastičnih. Niti jedna firma nije nikad imala reklamacija na prokišnjavanje uz vijke (u jednoj sam radio 20, a u drugoj 12 godina ).
Iz toga bi se dalo zaključiti da su oba načina dobra (ako se kvalitetno odrade), ali meni se čini da je vijačenje u vrh uz plastični umetak bolje, ali skuplje rješenje. Plastični umetak je u prednosti pred drvenim jer drvo radi.
Sebi sam doma pokrio manju nadtrešnicu vijačenjem u kanal samobušećim vijcima za drvo. Prošlo ke 15-ak godina i nema problema s prokišnjavanjem. Jedini problem je pojava kondenzacije, iako je to beznačajno jer su ispod skladištena ogrijevna drva pa se tih nekoliko kapi brzo osuši.