Kakva je procena za cene gvozdja dalje ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je bila?Pala na 150din bas juce pitao,sad dal ce jos pasti nemam pojma
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ja pre 30-tak dana kupio u NS-u u SIM-u gvožđe po 136din/kg sa fiskalnim računom.Pala na 150din bas juce pitao,sad dal ce jos pasti nemam pojma
Moje misljenje je da je bolja ta skroz od metala,dugotrajnija je plus laksi je krov od klasicnog sa mertecima i crepivima. Platis malo vise ali imas ,,jacu,, šupu" a kad dodjes do para opet,lako je zagradis blokovima,ciglom ili sta vec. Sacekaj jos malo morace cene dole nije odrziva ova cena gvozdja,morace da obaraju niko ga ne kupujeKoliko je sada kvadrat onih supa sa samo krovom i stubovima sto se vare? Mislim sa rukama i postavkom? Je l neko radio skoro? Planiram da pravim na prolece/leto neku supu, pa gledam sta mi je manje zlo od cena, takva ili blok/cigla i crep...
I moj glas ide za komplet metalnu šupu. Bez zidanja.Moje misljenje je da je bolja ta skroz od metala,dugotrajnija je plus laksi je krov od klasicnog sa mertecima i crepivima. Platis malo vise ali imas ,,jacu,, šupu" a kad dodjes do para opet,lako je zagradis blokovima,ciglom ili sta vec. Sacekaj jos malo morace cene dole nije odrziva ova cena gvozdja,morace da obaraju niko ga ne kupuje
145 je bila cena pre 3 meseca pa je pala na 130 din pre jedno 45 dana,tad sam uzeo kutije za bindere...Pala na 150din bas juce pitao,sad dal ce jos pasti nemam pojma
Naravno da se svi prave tako. Ali lim je 0,55mm debljine ako ste dobro sećam. A kvalitet upitan kao i sve ostalo u Srbijiii..... Jednostavno mislim da će istrunuti lim koji je na krovu posle tog perioda od 15-17 godina.... Jer kod drugara gde god je oderan lim sa nečim "farba lima" je odavno otpala i uhvatila se rđa....Zar se tako ne prave svi trapezni limovi ?.Mislis sa filcom bi duze trajao ili ?.