Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takvu sad ja pravim upravo isto ide na Ge..zid ce biti od blokova i imace betonske stubobe a zid visina 2.5m posle idem metalne stubove na zid jer ce ici celicna konstrukcija i lim za krov..moja ce biti 10m sirina duzina 12mImam neki zid na "ge", pa bi pravili supu, uglavnom 8m sirine i 10 duzine, ulaz samo sa cela jedne strane, zidano blokovima i betonski stubovi u coskovima i na sredini i vencanica gore, krov na dve vode,pokriven pocinkovanom limom
E sad , dali je potrebno da na sredini supe gornja vencanica bude spojena popreko jos jednom betonskom gredom, i koja bi tu dimenzija grede odgovarala?
Kod krova koji je ugao rogova potreban, i da li je potrebno da budu spojeni i sa nekim horizontalnim ojacanjem , (kao slovo A da budu, )?
На ком растојању, тачније распону је пад 50цм?Kod mene je pad na limu, metalna konstrukcija, 50 cm.