Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mogu posle nista, imam i ja jedan objekat koji je manje od 70cm udaljen a to se desilo iz drugog razloga ne zbog ustede prostora u dvoristuSa tim saglasnostima mozete moliti Boga da vam se ne promenu te komsije koje su vam dale saglasnost jer sa promenom suseda to što ste ispotpisivali pada u vodu. Znam za par slucajeva gde su ljudi terali mak na konac i napravili jedni drugima probleme za ceo zivot umesto da su se kao ljudi dogovorili. Ja kada sam radio hangar hteo sam od medje do medje (kao i svi mi) ali mi je projektant uradio i povukao hangar u moj plac toliko da ni najsiri nadzemni deo tj. oluk ne prelazi u vazdusni prostor kod komsije uz objašnjenje da je to jedini legalan i ispravan nacin. Naravno komsije kao komsije obezbedile su mi 3-4 izlaska raznih inspekcija do zavrsetka gradnje ali mi nijednom nisu pravili problema jer je sve bilo u redu i u skladu za pravilima.
Da on. Radi i juznije i po Bosni,a opet je pristupacan i lako odradi i povoljno.Jel Miloš iz Vašice?Meni radio silose.
Bojan i Borislav dva brata,ok momciMeni su radili pre 10god neki iz Beceja,znam da se jedan zove Predrag. Sad ih ne bi uzeo dzabe da mi rade. Zato i pitam za nekog ko je proveren