Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno, Kosava je cudo...Зависи у ком делу Србије живиш, нису свуда ветрови исти. Код нас се узима да је најјачи ветар, тачније најбрж око Вршца неких 26м/с, мада то су све стари подаци и данас ветрови због промене климе достижу много веће брзине од тих мерених тамо крајем 80тих годиан када смо усвојили нове прописе у градњи и приликом прорачуна....У 99% случајева је и 0,8кН/м2 довољно за снег и ветар, али боље је узети мало већу величину, не поскупљује превише конструкцију, али јој даје много већу чврстину ако неким случајем падне више од тих 1кН/м2 снега, тачније 100кг по метру квадратном....
I ja sam mislio 8 unutra,4 na zid tj na svakih 6 mestar po 1 i 4 sa druge strane gde su otvori i jos po 4 ispred da sijaju. Znaci sve u svemu ti led reflektori nisu neko dugotrajno resenje....Moja je hala 24x12m, imam postavljeno 8 led reflektora od 50w unutra i 5 istih spolja. Što se tiče svetlosti, sijaju odlično dok se ne pokvare. Od tih 13, 8 ili 9 sam menjao, neke i po dva puta. Kupljeno u radnji, garancija dve godine, proizvođač s light (Kina), ali džaba sve kad sam x puta zvao majstora da skine reflektor dok pregori, pa ja reklamiram, pa kad mi odobre ja opet zovem majstora da postavi i to naravno sve moram da platim. Tako da džaba ti garancija ako naletiš na neke krš reflektore.
Ja sam stavio sa gornje strane, 4 polja po 2 reflektora. Mnogo je bolje nego sa strane, sa strane je neminovno da ti sija u oči i da te ometa.I ja sam mislio 8 unutra,4 na zid tj na svakih 6 mestar po 1 i 4 sa druge strane gde su otvori i jos po 4 ispred da sijaju. Znaci sve u svemu ti led reflektori nisu neko dugotrajno resenje....
Imas li sliku kako su postavljeni ili kako sija nocu?Ja sam stavio sa gornje strane, 4 polja po 2 reflektora. Mnogo je bolje nego sa strane, sa strane je neminovno da ti sija u oči i da te ometa.