Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja imam atest iz Vince sa kojim redovno prelazim i granice komplet je zatamljeno fabricki po EU standardima jeste prednja su 25 posto zatamljenaMatić je napisao(la):Atest ne može da se uradi.
mire jel to bazuka il samo zvučnici na kutijito mi se svidja traktor treba da ima muziku da moze da se odvrne,nista lepse, ja razmisljo bas da ubacim jednu akt.bazuku. sve pohvale za ideju.
sto svi padaju na medisku kampanju oko te prve pomoci gledam ljude po 4 imaju. ja imam jednu od pre 2godine i niko mi je nikad nije trazio. kad pandur iskace pred auto nesto si zgresio drugo prva pomoc nepomazeLjudi dokle je ono rok za nabavku prve pomoci ??
Kuma su zaustavili sa vucnom prskalicom i trazili mu tablicu. Prvo je mislio da ga panduri zezaju, posle je video da su ozbiljni. Ode da se raspita na tehnickom, ovi ne znaju kako da urade tehnicki za prskalicu Luda drzava