hajde nek sad svako od poljoprivrednika da konkretnu zamerku i alternativu pa cemo mi vase primedbe srociti u jednu i poslati u ime svih nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja im sigurno necu poslati takav meil,daj lepo konkretizuj pitanje pa da srocimo jedan lep pismen meil i posaljemo.todor je napisao(la):jednostavno nek daju objašnjenje u vezi traktora kombajna i priključnih mašina
mirmag je napisao(la):Nesto su govorili da ce biti fleksibilniji u vezi PP aparata i da ce produziti rok vazenja overe na 1 godinu!DA ili NE? Da li je u traktoru obavezan jedan ili dva trokuta?Da objave cenovnik registracija,tehnickih i osiguranja za ovu godinu!Da pojasne za tu pratnju kako,kada,gde!Da pojasne kada rotacija mora biti ukljucena,a kada ne!Da li zabrana za traktore bez kabine vec stupila na snagu ili ne?
Spajki je napisao(la):Navesti neki primer npr.setvospremac je siri od traktora a ne zaklanja svetlosnu grupu traktora da li su i onda potrebna sv.grupa i rotacija na najisturenijem delu masine(ista stvar je sa jos gomilom prikljucnih masina).Inace u ove tri stavke koje je @abro naveo moze skoro sve da se objasni
abro je napisao(la):Pa neko mora početi a vi nastavite;
-kada koristiti rotaciju,obavezno mesto postavljanja
-dozvoljena sirina masina na putu i njihovo osvetljenje
-kategorija F
Post je spojen: [time]1264243614[/time]_________________________________________________
+ obavezno obaveštavanje preko foruma kada će biti emitovana emisija
Bice da kupujemo autobusekiraj je napisao(la):Ja bih pored svega navedenog pitao,kako da do njive dovezem i kuci vratim 20 radnika.
isto kao dosad, moralo se skidati na kolica ali su tolerisali, a sad po novom zakonu ides na sopstvenu odgovornost, ako se bilo sta desi a mi smo van gabarita, najb.li smomims je napisao(la):Da li će morati da se skidaju hederi za žito i suncokret?