mirmag
Član
Ma kakvo razumevanje kada moraju da pune budzet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mirmag je napisao(la):Zali mi se kolega juce...Uhvatili ga pre par meseci nadrinkovanog i nomalno ode dozvola!Stigao mu poziv pre neki dan da dodje u Sup da mu udare pecat i ode on kolima,ovi mu overe dozvolu!U povratku navataju ga panduri...em sto nije smeo voziti,em mu je istekla saobracajna!Popio je 14 kaznenih poena,kaznu od 15 dana cuze i skinuli mu tablice!Mislim...sta vise reci...
mirmag je napisao(la):Zali mi se kolega juce...Uhvatili ga pre par meseci nadrinkovanog i nomalno ode dozvola!Stigao mu poziv pre neki dan da dodje u Sup da mu udare pecat i ode on kolima,ovi mu overe dozvolu!U povratku navataju ga panduri...em sto nije smeo voziti,em mu je istekla saobracajna!Popio je 14 kaznenih poena,kaznu od 15 dana cuze i skinuli mu tablice!Mislim...sta vise reci...
Vrlo dobro!milan_spay je napisao(la):Narode!
Imam jedan predlog za sve vas.
Ajd' forumaši da se organizujemo i da svako pošalje mail Alvirovićima tj. za emisiju SAT, sa bar jednim pitanjem na temu učešća polj. meh. ; kombajna traktora itd. u saobraćaju. Da posvete malo vremena i nama poljoprivrednicima, kao učesnicima u saobraćaju. Vredi pokušati, a Mirko je vrlo uporan čovek i saznace sve sto nas interesuje. Šta kažete?
Uz to ce mozda malo forum poprimiti i medijske paznje.Maestro je napisao(la):Mislim da je ovo što predlaže mirmag mnogo bolje i svrsishodnije.