worm
Član
Ajoj rbine al su ga sklepali. **greška ti a traktor kad ga dva onolika akumulatora pale a nov je. Sledeci ce za sobom agregat da vuce

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

I meni je zapalo za okom raspored s'desna na levo i kljuc za paljenje kao kod lade na levu stranuko sekirom da su ga pravili...najaci je raspored brzina i ona selna sto drzi onu kozicu kod menjaca!
raspored u slovo
sve ostalo je zamrmuljeno pa šta vam, nije jasno sa rasporedom brzina isti je kao kod klasične 82 sam je drugačije označenoI meni je zapalo za okom raspored s'desna na levo i kljuc za paljenje kao kod lade na levu stranusve ostalo je zamrmuljeno
)
to ti je guma 11.2-20 ja imam takve na 820Realno gledano kao da su ga dva klinca sklepala, to je istina, ali je drugaciji od standardnih, ko zna mozda u buduce bude nekog pomaka ka kvalitetnijem.
- - - - - - - - - -
http://www.polovniautomobili.com/oglas3931089/guma_taurus_32070r20/ Zna li neko da li ova guma pase na euro-lux varijanti napred.