worm
Član
Ajoj rbine al su ga sklepali. **greška ti a traktor kad ga dva onolika akumulatora pale a nov je. Sledeci ce za sobom agregat da vuce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni je zapalo za okom raspored s'desna na levo i kljuc za paljenje kao kod lade na levu stranu sve ostalo je zamrmuljeno )ko sekirom da su ga pravili...najaci je raspored brzina i ona selna sto drzi onu kozicu kod menjaca!
raspored u slovo
pa šta vam, nije jasno sa rasporedom brzina isti je kao kod klasične 82 sam je drugačije označenoI meni je zapalo za okom raspored s'desna na levo i kljuc za paljenje kao kod lade na levu stranu sve ostalo je zamrmuljeno )
to ti je guma 11.2-20 ja imam takve na 820Realno gledano kao da su ga dva klinca sklepala, to je istina, ali je drugaciji od standardnih, ko zna mozda u buduce bude nekog pomaka ka kvalitetnijem.
- - - - - - - - - -
http://www.polovniautomobili.com/oglas3931089/guma_taurus_32070r20/ Zna li neko da li ova guma pase na euro-lux varijanti napred.