MTZ Belarus

ko sekirom da su ga pravili...najaci je raspored brzina i ona selna sto drzi onu kozicu kod menjaca!
raspored u slovo

Poslednja izmena:
a jebi ga pa nemojte baš tako tolko ogaditi traktor a kabina izgleda bolje nego na starom

Ukusi su različiti i o njima se ne može diskutovati.Ja sam samo izneo svoje mišljenje pošto mislim da sam se u životu nagledao mnogo traktora pa čak i imao medju svojom mehanizacijom i jednu staru 82. Ni elektronika me nije nešto oduševila bar ono što se da videti.

KRAJ za ovu godinu.... Sad predvece oprao Belarusa i pravac pod supu,tek na prolece nastavak... :osmeh: Sutra jos samo plugovi da se operu i ubace pod supu i moze da dodje zima... :bravo:

Evo jedne slike.... :osmeh:

img2394.jpg

Mani me tog auspuha!!!! Posle kad pocne to da smrdi presedne mi to sto sam ga farbao!!!!!!! Za neki dan kad smestim sve traktore pod supu ipak cu da premazem sve auspuhe...

Cedi se voda... Uhvatio me mrak kasno sam zavrsio sa oranjem,ali sam ga ipak oprao i zavrsio sa tim,sutra imam druge obaveze a mozda ce i vreme d ase pogorsa... :osmeh:

To nikad necu da razumem zato stavljaju taj kljuc sa leve strane!!! Cudi me kako na 820 nije sa leve strane... Imao sam Ladu Nivu i taj kluc sa leve strane me nijvise nervirao!!!

I meni je zapalo za okom raspored s'desna na levo i kljuc za paljenje kao kod lade na levu stranu :haha: sve ostalo je zamrmuljeno :))
pa šta vam, nije jasno sa rasporedom brzina isti je kao kod klasične 82 sam je drugačije označeno

- - - - - - - - - -

Realno gledano kao da su ga dva klinca sklepala, to je istina, ali je drugaciji od standardnih, ko zna mozda u buduce bude nekog pomaka ka kvalitetnijem.

- - - - - - - - - -

http://www.polovniautomobili.com/oglas3931089/guma_taurus_32070r20/ Zna li neko da li ova guma pase na euro-lux varijanti napred.
to ti je guma 11.2-20 ja imam takve na 820

Nazad
Vrh