MTZ Belarus

Arkadije bio sam 99% siguran da se tu ispusta... Mislim nema drugde gde.... :osmeh:

ciro,imas gore cep koji odvijes s 22 kljuc,gurnes crevo od po cola i srknes i gurnes crevo u kantu,isto kao sto izvlacis komsiji nocu naftu iz bureta:osmeh:

PSSSSSSSSSSSSSSSS,mozda komsija prati Poljoinfo!!!!!!!!!!!! HAhahahahaah... :haha: Ne uzmem u usta i pljunem i sve tako... :haha:

- - - - - - - - - -

nije mi samo jasno sto si se ti nasao prozvanim......................:haha:

Pa da se odmah zna da nisam ja... :osmeh:

Meni puče letos kaiš, uzeo sam ovakve naznake: AWX 13x 1250 La
Uzgred, jel se pali nekakva lampica na kontrolnoj tabli kad se otkine taj kaiš? Ja sam primetio tek kad je temperatura stigla do 100'C ::sramota::

Dobar je ovaj Belarus sa ssnimka.. Nije los... Samo to kad stigne kod nas ima da kostaaaaaaaaa..............

Potreban mi je savet. Jer vam se nekad desilo , naprimer pri oranju da rucica za ukljucivanje prednje vuce, pocne da vibrira ili nesto slicno a od tih vibracija se ponekad iskljuci sama... jer to neki kvar u lezajevima?

Znaci mehanika je ista samo malo kabina izmenjena i maske??? I jos plastika... Nevolim bas tu plastiku!!!

Nisam gledao ceo klip, ali se pitam kakvu nogu imaju ti Rusi, jel moguće da im je udobno, da su zadovoljni sa tim položajem papuče za gas? Ja i dan danas radim sa ručnim gasom, jednostavno me noga boli od tako uspravne papuče.
A i brzine su do jaja, isprobavaju koncentraciju posle 5-te vodke :haha:

ÚJDONSÁG! MTZ BELARUS 921.4 Kertészeti traktor!. 6.640.000 Ft+Áfa

Gyümölcsös és állattartó telepek ideális keskeny nyomtávú, alacsony kivitelű traktora.

Fronthidraulikával.

Felszereltség: Motor D245.5 S2 Euro II.

Teljesítmény 95LE. (turbo, intercooler)

Monoblokkos hidraulikával, (Ikerhengeres, emelőképesség: 4.500 kg)

Fordulat 1800/min.

Max.nyomaték:451Nm.

Mechanikus sebváltó.

Sebességek 18/4.Haladási tartomány 1,8-35Km/h, 4,1-11,5Km/h

Kardán 540/1000 min.

Géphossz 4500 mm. Szélesség 1500 mm, max szélesség 1600-1700mm.

Gépsúly 3800Kg

Kerékméret 265/70R16, 420/70R24.

Fronthidraulikával 2000Kg emelőképesség.

Hidraulikus fék!!! Hidraulikus kuplung.

Kényelmes, korszerű fülke, kabinszűrővel, állítható műszerfal és kormány. Rugóztatott karfás ülés.

Vonópad.

6 hidraulika gyorscsatlakozó!

Elöl 2 + 2 munkalámpa, hátul 4 munkalámpa!

1+2 vezetékes légfék.

Kiváló minőségű extrákkal felszerelt traktor!
ko razume a ko ne nek prevodi

Nazad
Vrh