Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa rezervar napuniš i onda si bez brige za danas a sutra isti postupak i ne sekiraj se a za brzine jel bolje imati kao na imt 3 brzine
Treba da menjamo prednje gume na MTZ 820.Pošto traktor uglavnom radi transport ,drljanje ,rasturanje đubriva ....,da li bi bilo bolje da mu stavimo ravne gume .Koje dimenzije guma tada treba da se stave ?
Kiraj, zar ne pise na gumama broj kao na fergusonovim gumama?? Kod nas kazu da ako traktor ne ide u brazdu onda moze da se stave koje hoces gume tj mogu ravne, e sad dal te ravne gume mogu da naprave neka ostecenja na volanu neznam, ja koristim original traktorske gume...Treba da menjamo prednje gume na MTZ 820.Pošto traktor uglavnom radi transport ,drljanje ,rasturanje đubriva ....,da li bi bilo bolje da mu stavimo ravne gume .Koje dimenzije guma tada treba da se stave ?
Jugi, piše broj ali pošto ove sa kramponima ili ripnama dosta brzo izliže ,plus tog ne troši ih ravnomerno (mana ,grbavog mosta)stavio bi mu ravne .Ipak, moram da pazim na veličinu guma zbog prednje vuče.
pa jebi ga koliko teraš toliko sipaš.a čuveni plovak stoji gledajući odostrag na desnom rezervaru i nemoj da kupuješ dok ne izvadiš stari van jel često može da se popravi.skineš sjedalo i poklopac i imaš ga kao na dlanuDa,u pravu si ali mi treba i mala benzinska pumpa
Ne znam gde stoji taj čuveni plovak.
od 8-20 do 9-20,sta nadjes...ja sam i za ravan most stavio 11.2-20 za transport...Mislim da ide 8.25 20.
Treba da menjamo prednje gume na MTZ 820.Pošto traktor uglavnom radi transport ,drljanje ,rasturanje đubriva ....,da li bi bilo bolje da mu stavimo ravne gume .Koje dimenzije guma tada treba da se stave ?
Evo mog resenja za tacno stanje nivoa goriva u rezervoaruImam rusa aki ga NE VOLEM
Zbog jeftinog održavanja je on zastupljen kod nas.Da nam je standard malo veći ne bi ga ni pogledal.
Prva falinka-nikad ne znaš koliko imaš goriva
Druga-iskomplikovali su ga sa šurnaest brzina.
Idemo dalje....