MTZ Belarus

Mislio sam da mi pasu za euro-lux pa od uzbudjenja nisam procitao zato sto mi je jednu pojeo od 2009 god.

Traktor deluje kao da ga je sam dr Frankenstein "sdelao". Klasicni izgled je mnogo bolje, a da ne govorimo o ravnom mostu. Ovo kao da estetski hirurg pocetnik treba da ulepsa neku gospodju pa dobije gospodiina.

Gledajuci onaj snimak "novog Belarusa" primetio sam da je srce prednjeg mosta isto kod grbavog i kod ravnog mosta??? Nisam nikad zagledao ravan most detaljno ali ovako sa snimka mi deluje isto onaj deo gde je konusno tanjirasti na prednjem mostu...???

Ima taj traktor i dobri inovacija ,,u kabinu moze da se ulazi sa obe strane ,sipanje ulja hidraulike odnazad pokazivac ulja isto nazad, dobro kacenje,ojacana hidraulika jedino mi kvari utisak taj nedefinisan prednji most,a lepota traktora meni neigra bas neku ulogu.vise mi igra cena i kvalitet.Ja bi uvek pre uzo ovog neg klasicni 920 pod uslovom da nije puno skuplji.

Vi morate uvek kao Begečka nana uz ..... pa kako bilo.Rekao sam da je ovaj sa slike ružan kao lopov bez maske, a ne na ostale traktore ovog proizvodjača. Ako neko izbaci u sadašnjem vremenu nov traktor red bi bio da je i dizajn traktora vrhunski, a ne kao da su ga deca dizajnirala na opšte tehničkom obrazovanju.

Ja bar iznosim stručno mišljenje, a Vi ste uvek protiv nečega što većina napiše u tome je razlika i to velika.Jednog dana ćete shvatiti šta sam hteo da kažem, a uskoro ćete saznati zašto.

Poslednja izmena:
Bas me interesuje zasto u Nemackoj rusic nije zastupljen kao kod nas, a nesporan je kvalitet, dizajn, ekonomicnost i udobnost pre svega.

Ma, pusti ti nemce za njih radi cela evropa.... kad bi za nas radila cela evropa a da mi odredjujemo pravila,videli bi sta je ekonomija :osmeh:

Sta si ti Dragane sad hteo da kazes da su Nemci slepci pa od toliko para ne vide sta je to dobro za njih i kupuju lose traktore. Da se razumemo nemam nista protiv Rusica niti jednog drugog traktora jer napraviti traktor pa makar i Rusic je posao koji zasluzuje respekt.
Jedino sto mi nije jasno jesu ljudi koji rusica velicaju i dizu u nebesa kao da je to najbolji traktr na svetu, a svesni su da kad bi standard bio kao u "Svedskoj" svi kupovali sasvim nesto drugo. Velika vecina ponosnih vlasnika rusica sigurno kao putnicko vozilo ne koristi Ladu ili Uaz, vec WV ili MB...
Dakle za mene je rusic, ili kako ga iz milosta zovem Breznjev sasvim jedan prosecan traktor sa stotinu mana, ALI posto nemam para da kupim(o) neki drugi "teramo" ovaj dok nam bubrezi izdrze i dok nam zubar menja plombe za "jeftine novce".

Imam rusa aki ga NE VOLEM:osmeh:
Zbog jeftinog održavanja je on zastupljen kod nas.Da nam je standard malo veći ne bi ga ni pogledal.
Prva falinka-nikad ne znaš koliko imaš goriva
Druga-iskomplikovali su ga sa šurnaest brzina.
Idemo dalje....

pa rezervar napuniš i onda si bez brige za danas a sutra isti postupak i ne sekiraj se a za brzine jel bolje imati kao na imt 3 brzine

Imam rusa aki ga NE VOLEM:osmeh:
Zbog jeftinog održavanja je on zastupljen kod nas.Da nam je standard malo veći ne bi ga ni pogledal.
Prva falinka-nikad ne znaš koliko imaš goriva
Druga-iskomplikovali su ga sa šurnaest brzina.
Idemo dalje....

pa plovak na najlon pijaci kod rusa kosta 1 000 din,isplati se menjati svake godine :)

Nazad
Vrh