Attila
Član
Pa to je malo uzorano. Ja sa rusem 1025 i plugom leopard 3x35 izorem jutro za 45-50minuta na 28-30cm dubine i da napomenem da je ugareno na 10-15cm pa sad kako se izračunava kolko sam brzo vozio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obavezno stavi. Danas samo poorao 8,5 kj+ 6-7 redi na njivi blizu kuće ali nisam smeo vise jel sam verovatno na isparenjima došao kući u 6 I 45 sam ubacio plug u brazdu a u 16,00 krenu kući zahvat pluga je 3x40. 8,5 kj u ritu .Danas kod prijatelja se radilo ubacivanje rezervara na 1221, ubacio je jos 2 rezervara sa leve i desne strane.
2x60l+135=255 litara, sad moze celi dan da ore
Slike cu pokusati da stavim
A sta radi dok se ne dokopa asfalta a kojim slucajem mu je potrebna prednja vuca, ili se radi o transportu samo na asfaltu?Au aa ti Belorusi baš znaju da naprave darmar, zbog tog kod nas ima jedan što skida kardan kad radi transport jer pri velikoj brzini sigurno probija karter
Bolje to rasklopi i ocisti da mozes da podmazes.... Moze li neko da mi kaze gde se ispusta ulje iz Hidraulike na 820??? Danas malo zagledao ali nisam nesto detaljno...