Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zovni HIGUM ZRENJANIN i pošalju ti set za remontPozdrav jeli ko od vas pravio remont na orbitrolu na 820,kod mene je sljedeca situacija orbitrol normalno radi i sve al mi je curio na izlazu iz njega gdje se spaja s onim malim kardancicem sto ide dalje na volan ,to sam razvalio i našao kao neki semering ili manžeta nezz ni sam sto je u tom i je problem ,i sad ne mogu nac ngdje takvu mijeru tog semeringa il vec sto je u pitanju,orignalana mjera 25x45x5 a sad mi nude samo 25x45x7 proizvođac orbitrola je lifam
Kako mislis isti kao na 820?Ramena su valda kao na 892 a ona su jača nego na 820.Koji klip on ima?Na 820 je cx100 ako se secam dobro a koji je sada ili koji bi trebao da bude na 892 i koji je cilindar hidraulika na tom 1025?Da li on ima pomocne cilindre?Koliko kila ima ne znam,mozda zna neko od kolega ako poseduje takvu drljacu.
Poluosovine su iste ka na 820,ceo hidraulik je isti kao na 820.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
820 rm i 892 rm su potpuno isti traktori sem turbine, iste su poluge, sve isto...Kako mislis isti kao na 820?Ramena su valda kao na 892 a ona su jača nego na 820.Koji klip on ima?Na 820 je cx100 ako se secam dobro a koji je sada ili koji bi trebao da bude na 892 i koji je cilindar hidraulika na tom 1025?Da li on ima pomocne cilindre?