MTZ Belarus

Ima jedan u selu 20ha radi sa imt 533???
I ništa drugo ne radi!!!!

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Radio sam ja jedne godine 70kj sa 558 oranja. To bese 2016, zavrsio sezonu 17.12. a nisam dangubio ni dan. Jednostavno nije moglo brze, jedan dan bacam vestak onda 3 dana orem to sto sam bacio pa opet. Kisa prekine itd. Da imam viska novaca kupio bi 200ks traktor, da poradim za 3 dana sve.

To sve moze, samo ako ima ko da sedi u tom traktoru satima i satima. Gde ima 2-3 u kuci radno sposobnih sa daleko manjim masinama mogu da porade sve.

Stizalo se na vreme sa konjima,bilo više ljudi u kućama. Jeste bilo teško,ali bilo je bolje,drugačiji ljudi su bili...
A u vezi sa uključenom prednjom vučom u setvi-i ja je uključujem,skoro uvek i dosta znači,primećuje se razlika.

Kod nas je zemlja mehanicki teska za obradu, niko ne ore manjim traktorom od 558/560 mada i takvih je jako malo.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jedan dan se sin vratio sa oranja-kad ne može 3 sporom sa 82-om i ne pomaže ni prednja vuča,samo šparta.Nakon par dana išlo lepo.Nekad ne pomaže ni prednja vuča.O tome ja pričam sve vreme.Kad je vreme radi-kad nije bolje spavaj i ušparaćeš gorvo.

Kaze "majstore samo ne stao,ne znam sta mu je"
efdf75f28876a1980d5285292642e6b6.jpg

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Nebojša bilo je nema dalje?
Rukovalac mašine je taj koji oseti ili ne oseti mašinu. A kod rusa je često ,,rus je to, teže se šalta, i druge kombinacije".

Jos jesenas pre oranja sam mu rekao da kvacilo treba hitno da se radi,da lemele nema.
Zove pre neki dan kaze nece vise da ide.
Otvorimo i ima sta i da se vidi,mene samo zanima kako nisi osetio da traktor proklizava,da smrdi,drug lezaj nikad namazan cuje se kao brusilica.
Koliko treba da budes "tvrd na usima" da to sve ne osetis.

Sto bi nas narod rekao dok jednom ne smrkne drugom ne svane .
Salu na stranu al sta sve ljudi mogu da urade to je neverovatno,juce sam u Tarašu zavrsavao jedan menjac i sedne decko od dvadesetak godina da proba traktor,decko me je odusevio kako isalta rusa bez i jednog jedinog krcanja,brza spora,kornjaca,zec,brzine kao auto a onda odete na drugo mesto i gledate kako devetom hoce da potegnu prikolice i pitaju se sto nece.

Nebojša svega sam se nagledao i navozio
Ali kad je nešto krš odi ga jebi!!
Pre koji dan sam čistio ovčarnik usluzno, sednem u tudj traktor da nateram prikolicu jedva sam uspeo!!!!!
Traktor 565 oko 4000h
Traktor UPROPAŠĆEN a gazda ga hvali!!!!
Gleda on moj 560 kaže taj se kod vas Jandrića naradio za dva veka, rekoh sedi i probaj ga, uze on odvuče prikolicu sa njim, vrati se i sidje kaže ovaj još ide k'o nov, kako??????
Reko taj ima tek 10 000h
Ništa čoveku nije jasno?????
Tako da dobar vozač nije skup!
Sinoć sam bio u FERTIL B.palanka
Pitao sam ultistu na kakvim je drogama????
Rekoh mu da je moj ult dobio bi ti 2_3 šamara i gas kući!!!!!!!!

Ult je 160, nisam mu ništa radio samo sam posmatrao kako voze indijanci i debili
Radio sam neki kamiončić MAN
Ult radim samo burazerov!!!!

Luka slazem se ja da je krs krs i da je tesko od bebe devojka ali sto je najgore ovo kvacilo je iz relativno novijeg traktora i mislim da ovo samo primer "gluvog" vozaca.
Crkne kvacilo nije to nista posebno ali da ga doteras do gvozdja i ne primetiti neke simptome da je pri kraju to je vec umetnost.

Cat, Cummins, uvek o njima treba govoriti s' postovanjem
Za Fap, nemam pojma, za 1314 samo znam da na minusu pali kao sturen.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Luka slazem se ja da je krs krs i da je tesko od bebe devojka ali sto je najgore ovo kvacilo je iz relativno novijeg traktora i mislim da ovo samo primer "gluvog" vozaca.
Crkne kvacilo nije to nista posebno ali da ga doteras do gvozdja i ne primetiti neke simptome da je pri kraju to je vec umetnost.

To je idiot vozač!!!!!!!!
Mogu misliti na šta liči zamajac????

Lici na sve sem na zamajac.
Sreca pa su ove ruske sklopocije jeftine za odrzavanje inace bi se gazda cesao i gde ga svrbi i gde ga ne svrbi.

Nazad
Vrh