Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stihl MS 261 C-M. Lagana, brza i moćna pila. Imam 550 xp koja je u rangu tog Stihla, odlična pila, ali ne može pratiti 261.Preporuka za testeru od 4-5ks iskljucivo Stihl i Husqvarna? Hocu da kupim novu,i da ne razmisljam. Imam Stihl 441,vrhunska testera,ali preteska,a meni ne treba toliko jaka testera.
Jeste...Dali je to onaj isti što si i mene nagovorio da poručim?
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
1.023,31 din. ukupno, cena+poštarina...Koja je cena?
Stihl MS 261 C-M. Lagana, brza i moćna pila. Imam 550 xp koja je u rangu tog Stihla, odlična pila, ali ne može pratiti 261.
Ma kakav picco na 4 ks...negde si to loše pročitao....neka gruba podela je uvek bila da picco ide do 3ks, zatim korak .325 do 4,5 ks, posle te snage korak ide na 3/8 sve do 7ks.Na korako .404 danas je vrlo malo mašina u opticaju kod Husqvarne to je moguće na H395 i H3120, dok kod STIHL-a to je 880/881 i neki stariji modeli, ali manje snage.Također Stihl dolazi sa .325 lancom 1.6 mm debljine, dok Husqarna tek ima picco lanac, 3/8'' 1.3 mm.
Danas namontiran karburator i isprobana motorna testera....Stigao (napokon) NOV karburator iz P.R.C. -a !!!
Preko AliExpress-a...
Za "staru" Stihl MS180-ku...
Da ugradim pa javljam utiske...
Može li "update" ?Da li je neko imao slican problem ili mozda zna sta moze da bude ?
Testera tek upaljena, cuje se metalni zvuk i svaki put kada se cuje, okrene malo lanac..
Skidao sam lancanik, dobro ocistio i izduvao kompresorom kvacilo i lancanik, nista ne vidim tu kao potencijalni problem. MS 180 je.
Pojacati zvuk : https://streamable.com/ocqef4
Rekao bih da sam pogodio, zar ne ?@zudas
Sa desne strane radilice nalaze se lančanik, igličasti ležaj, kvačilo, podloška, pogon uljne pumpe (puž)...
Preostaje samo da provjeriš u kakvom je stanju pogon uljne pumpe, moguće da je puž istrošen i on zapinje...
Da bi došao do toga, moraš skinuti lančanik, igličasti, kvačilo i podlošku...
Takođe, postoji mogućnost da je čelična žica puža uljne pumpe deformisana , ne naleže uvek na lančanik, pa se javlja karakterističan metalni zvuk....
Da, ima, ali ne diraj ništa, radi i ovako savršeno , bez ikakvih intervencija....@dobrodol
Drugi elem, taj karburator sto si narucio koliko vidim ima L i H za stelovanje ?