Standarndo dodje 40cm, ali mi je kratak.Nije toliki mac za nju. Za 310 je bas knap mac od 45cm.
Pa sam mislio kad vec kod Husqvarne 450 dodje 45cm da bi mogao i kod ove, jos je jaca 0,2kW.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Standarndo dodje 40cm, ali mi je kratak.Nije toliki mac za nju. Za 310 je bas knap mac od 45cm.
Koliko se ulje za podmazivanje lanca (testerol nis) trosi u odnosu na rezervoar goriva, u pitanju je stil ms 180? Jedan : jedan?
Mozda je i bilo u temi , al nisam uspeo da nadjem.
Ne bi ovde trebao da se dvoumis.Dvoumim se izmedju Stihl MS 310 i MS 260, ali mi je 310 preteska.
Da li 260 moze da "nosi" mac od 18"(45cm) ?
Imam Husqvarna 450 i sa njom je dosao mac od 45cm, a za nijansu je slabija od 260.
Ceo rezervoar goriva, 1/2 rezervoara ulja...Koliko se ulje za podmazivanje lanca (testerol nis) trosi u odnosu na rezervoar goriva, u pitanju je stil ms 180? Jedan : jedan?
Mozda je i bilo u temi , al nisam uspeo da nadjem.
Ako ćeš STIHLPreporuka za testeru od 4-5ks iskljucivo Stihl i Husqvarna? Hocu da kupim novu,i da ne razmisljam. Imam Stihl 441,vrhunska testera,ali preteska,a meni ne treba toliko jaka testera.